Urasc Nesimtirea Despre Respect

nesimtit Dar din pacate trebuie zi de zi sa suport toate acestea. De ce? Pentru simplul motiv ca sunt medic si-mi place aceasta profesie. Si discut despre o activitate medicala privata. NU DE STAT. Si discut despre mine. Programarile la cabinetele mele se fac cu 40-60 de zile in avans deoarece programul este plin.
Suport diferite tipuri de nesimtire. Sa le luam pe rand:
1/ Nesimtitul de PROGRAMARE:
- isi face programare la consultatie, deci ocupa un loc in programul medicului. Medicul este la cabinet si asteapta pacientul - pentru ca il respecta si se respecta. Programarea este la ora 9.00 duminica dimineata. La ora 9.15 pacientul nu apare. Secretara da telefon si intreaba ingrijorata daca nu cumva s-a intamplat ceva. Raspuns de nesimtit: "Aaaaa acum m-am trezit ca am fost la o nunta. Nu mai vin." Asta in conditiile in care cu o zi inainte secretara a primit confirmarea de la nesimtit ca, bineinteles, programarea ramane valabila. Cu o zi inainte. Ziua cu nunta!!! Din cauza nesimtitului, alt pacient, care poate ar fi vrut in realitate sa fie examinat a fost "aruncat"/programat cu 20-30 de zile mai tarziu.
Deci:
NESIMTITULE CARE NU TE PREZINTI LA PROGRAMAREA, CONFIRMATA DE TINE, FARA SA ANUNTI, ITI BATI JOC NU NUMAI DE MEDIC SI ASISTENTE DAR SI DE ALTI PACIENTI !!!
VREI SA TE RESPECTE MEDICUL SAU ASISTENTELE SAU ALTI PACIENTI ? NICIODATA !!!!! DE CE ??
PENTRU CA ESTI NESIMTIT !!!!!

2/ Nesimtitul de CABINET:
- vine pacientul si cu un aer arogant mi se adreseaza: "Doctore eu nu am incredere in doctori. Vreau sa vad daca si tu imi spui ce mi-au spus si alti doctori de-ai tai". Este solid, bine "parfonat", sigur pe el si pe situatia sa materiala. Zambesc usor. Il intreb de ce nu are incredere in medici? Raspunsul este:" pentru ca eu stiu ce am dar nici un doctor nu este in stare sa imi puna diagnosticul". Evident, curios, il intreb care sunt acuzele, simptomele si ce anume are. Raspuns: "nu aud bine, si imi clipoceste ceva in ureche atunci cand ma aplec, deci am dop de ceara in urechi". Incep examinarea: la consultul otic vizualizez cu otoscopul (un instrument pntru vizualizarea timpanului care mareste imaginea de 5-6 ori) timpanul fara luciu si cu bule de aer in spatele sau. Este clar: otita seroasa cauzata de o suferinta a trompei Eustachio si a nasului. Ii comunic rezultatul examinarii. Reactia este deja previzibila. "Vezi, nici tu nu-mi vezi dopul de ceara". Incerc cu blandete si rabdare sa ii explic afectiunea si cum functioneaza ea. Nu vrea sa auda nimic. El voia spalatura in urechi si atat.
NICI UN MEDIC NU TE VA RESPECTA PENTRU CA NICI TU NU RESPECTI MEDICUL SI CEI 16-40 DE ANI DE STUDIU SI INVATATURA. DE CE ???
PENTRU CA ESTI NESIMTIT !!!!!
3/ Nesimtitul AROGANT:
- domnul ZZ are prgramare la ora 16:00. Eu astept, secretara asteapta domnul ZZ nu apare. La ora 16:20 apare doamna PP care are programare la ora 16:20. Corect si normal secretara o invita pe doamna PP in cabinet. Incep consultatia. La ora 16:30 aud in sala de asteptare o voce groasa si rastita: "nu ma intereseaza, eu am programare si vreau sa intru cand vin ca d'aia am venit la cabinet privat si dau bani". Vocea secretarei replica: " va rog sa intelegeti ca ati avut programare la ora 16:00 si ati venit la 16:25, intre timp a intrat programarea de la ora 16:20, acum trebuie sa asteptati pana se face o fereastra printre programari". Omul nu se lasa: "auzi cucoana, eu am treaba si vin cand pot nu cand imi zici matale, la cati bani dau aici vreau sa ma vada doctorul cand vin si nu cand vrei tu, ca daca vreau ma duc la altu' ".
PUNCTUALITATEA ESTE POLITETEA REGILOR. NU VEI FI NICIODATA REGE. MAI MULT, AI FOST, ESTI SI VEI FI TOTDEAUNA IN NESIMTIT CARE NU RESPECTA PE NIMENI, NICI MACAR PE EL. DE CE ??
PENTRU CA ESTI NESIMTIT !!!!!
Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama