Sfatul Meu Despre Gripa Porcina

Ca sa finalizam subiectul. Am citit mult si am gandit.

Cine face vaccinul?
-------------------------------
Cei care sufera si de alte afectiuni cronice serioase cum ar fi: obezitate, bronsita cronica, emfizem pulmonar, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca, aritmii cadiace, diabet, neoplasme, etc. Adica toti cei care au deja organismul slabit serios de catre o boala cronica serioasa si de catre un tratament alopat agresiv. De asemenea, sa faca vaccinul toti cei care lucreaza in medii grele din punct de vedere fizic (munci in conditii meteo extreme sau munci ce presupun efort fizic mare, continuu) sau psihic ( stress mare si continuu ), caci in aceste conditii capacitatea imunitara a organismului scade.

Cine poate alege sa nu faca vaccinul?
-------------------------------------------------------
Toti cei care nu au nici o afectiune cronica, toti cei care in general nu sufera de "raceli" frecvente, toti cei care in general au o stare de sanatate buna sau foartebuna si toti cei care nu muncesc in conditii stress-ante fizic sau psihic.

Cine nu este bine sa faca vaccinul?
----------------------------------------------------
Toti cei care sufera de sindroame atopice (alergii) alimentare (ou, proteine, peste), si cei cu un grad mare de debilitate sau casexie (slabicune extrema)  determinate de stari terminale ale un afectiuni deosebit de grave. Acestia trebuie feriti pe cat posibil de a veni in contact cu persoane "racite".

Eu
: nu imi fac vaccinul pentru ca am o stare a sanatatii foarte buna (slava domnului) si pentru ca fiind ORL-ist, eu ma imunizez zilnic de 30 de ani, deci bagajul meu imunitar este suficient de mare ca sa faca fata unui atac al unui virus, de altfel, slab.

Virusul
: este un virus slab, dar sistemele noastre imunitare nu il cunosc, deci nu au anticorpi. Astfel, boala aparent, initial nu este o boala serioasa, organismul "nu o vede", noi o luam ca pe o "raceala" simpla, nu ii dam importanta, dar ea evolueaza "surd" si pana organismul sa faca anticorpi deja au aparut complicatiile serioase. Deci virusul este slab dar determina complicatii serioase pentru ca nu avem anticorpi, acestia se creeaza de catre organism in 7-8 zile, dar intre timp bala s-a complicat deja si ne da de furca serios. Cei deja bolnavi nu rezista toti.

Concluzie
: in totalul populatiei, oameni care sa isi faca vaccinul, deci aceia care deja au o forma de boala care slabeste organismul, sunt in medie de 15%. Asa ca NU TOATA POPULATIA trebuie sa isi faca vaccinul ci doar 15 %, selectati serios si nu TOVARASESC, POPULIST, EN GROS. Este o isterie care loveste populatia in mod nejustificat. Medicii de familie si forurile competente ar trebui sa fie mai "profesionale" si sa explice mai bine si sa isi faca treaba mai atent si mai profesional.

Bravo d-nului prof.dr. Streinu Cercel pentru pozitia rationala si profesionista.
Cel putin, initial, la inceputurile epidemiei de gripa AH1N1, a avut o pozitie corecta. Dar nici apoi nu a avut o pozitie gresita. Este bine sa il ascultam si sa luam aminte la ce spune.

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama