Sezonul Rinitelor Acute Sau Cronice Reacutizate

Odata cu sosirea anotimpului rece si umed , au aparut si problemele cauzate de actiunea frigului si a umezelii excesive asupra mucoasei sistemului respirator superior - nas si gat .
Simptome precum nas infundat, secretii nazale mai mult sau mai putin abundente, stranut, dureri de cap, lacrimarea ochilor, senzatia de urechi infundate, tulburari de auz si stare generala proasta, constituie baza tabloului clinic al Rinitelor acute sau cronice reacutizate.

rinita acuta homeopatieRinita este o afectiune inflamatorie infectioasa sau neinfectioasa a nasului.Ea poate avea debut brutal,sau lent, insidios.Marea majoritate a pacientilor trateaza cu usurinta si superficialitate acesta afectiune, nestiind ca ea sta la baza unor boli mult mai grave cum ar fi : Sinuzitele supurate cronice, Otitele cronice supurate sau fibroadezive, Faringo-amigdalitele cronice-focar de infectie pentru intregul organism.Rinita cronica este de cele mai multe ori punctul de plecare al unor afectiuni generale : Astmul bronsic, Reumatismul articular acut, Miocarditele acute sau cronice si multe altele.Deci NU TRATATI CU SUPERFICIALITATE O RINITA.

Din nefericire, la aparitia primelor simptome, din proprie initiativa sau la sfatul unor persoane neautorizate , multi pacienti apeleaza la tratamente gresite, inadecvate sau chiar daunatoare cum ar fi antibioterapia, corticoterapia,abuzul de picaturi pentru nas, etc.

Care este atitudine corecta? In primul rand prezentarea la medic.Daca acest lucru nu se poate face imediat, terapia blanda este calea cea buna de urmat pana la prezentarea la medic.O alternativa blanda , moderna ,fiziologica si eficienta de tratament rapid al Rinitelor este terapia HOMEOPATICA.Medicamente homeopatice,care se afla deja in multe farmacii , reprezinta o posibilitate de cele mai multe ori perfecta , de a tratata o Rinita eficient,rapid si fiziologic-fara a dauna organismului.Evident prezentarea la medic este cea mai buna alegere.

De retinut este faptul ca terapia homeopatica reprezinta o alternativa terapeutica  moderna,fiziologica,netoxica si eficienta ,de prima instanta pana la prezentarea la medic.De asemenea de retinut este faptul ca neglijand o Rinita ne expunem in viitor la aparitia unor afectiuni mult mai serioase si grave al caror tratament este mult mai costisitor ,dificil si lung iar suferinta este infinit mai mare.

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama