Homeopatie

Grigore Moisil = mare om, mare caracter
moisil "Legile ţării nu interzic nimănui să fie imbecil."
imagine preluata din www.grmoisil.licee.edu.ro
Primim de la prieteni - gandim ?!
   

DANONE recunoaşte minciuna. Toţi producătorii folosesc bacterii din fecale şi tractul uro-genital, modificate genetic
Data publicarii: 12.07.2011 21:41:00

Imagine preluata din www.dacialibera.com
Pierderea memoriei - Solutii
În ultimul timp am început să uit la ce oră îmi stabilesc întâlnirile şi trebuie să am tot timpul un carneţel la mine ca să nu-mi scape vreo întrevedere importantă. Am luat câteva pastile, dar nu am observat deocamdată vreun efect. Ce mă sfătuiţi să fac?

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Afla mai multe despre Politica de Reclama

Spatiu publicitar

Homeopatia in sarcina si dupa nastere
Este binecunoscut deja faptul ca medicamentele homeopatice nu au contraindicatii, reactii adverse sau reactii secundare. In ciuda parerii scepticilor, terapia homepatica se dovedeste zi de zi mai eficienta, lucru dovedit prin studiile clinice si fundamentale ce odvedesc faptul ca terapia homeopata iese incet incet din categoria medicina “naturista” si devine o terapie matura, serioasa, stiintifica.
Imagine preluata din www.parinti.acasa.ro
Eczema, tratament homeopatic

De cele mai multe ori eczema are ca mecanism o alergie cutanata. Daca se face doar tratament local, rezultatele vor fi de scurta durata si ineficiente. Pielea este “oglinda” organismului. Deci va fi necesar un tratament general, intern. Homeopatia este deosebit de eficienta si adecvata.
Imagine preluata din blog.medici-de-familie.ro

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama