Homeopatie

Homeopatia in Romania
In Romania HOMEOPATIA este cunoscuta odata cu venirea lui HAHNEMANN la SIBIU in 1777, impreuna cu contele BRUKENTAL, al carui medic personal era in acea vreme. Sederea lui HAHNEMANN la SIBIU a durat 2 ani.


Administrarea medicamentelor homeopatice

Medicamentele homeopatice se gasesc sub
diferite forme de prezentare: comprimate, siropuri, geluri, unguente si granule.
Medicamentele homeopatice sub forma de granule se numesc medicamente homeopatice unitare. Ele se pot gasi in tuburi mari sau mici si pot avea dimensiuni mari sau mici.

Principiile homeopatiei
samuel_hahnemann
„Orice individ bolnav poate fi vindecat cu mici doze dinamizate din substanţa care provoacă, în doze mari, la individul sănătos, simptome asemănătoare celor prezentate de bolnav."Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Afla mai multe despre Politica de Reclama

Spatiu publicitar

Literatura homeopatica
biblioteca homeopatie
Studiul Homeopatiei este de lunga durata si presupune mult efort pentru a intelege mecanismul intim de actiune al remediului-medicament homeopatic asupra organismului uman.De asemenea trebuie sa se inteleaga foarte bine faptul ca homeopatia nu trateaza BOALA ci PACIENTUL ca intreg biologic si ca unicitate biologica.

Personalitati
juramant
Christian Samuel Hahnemann ( 1755 - 1843 )


Constantine Hering ( 1800 - 1880 )

James Tyler Kent ( 1849 - 1916 )


Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama