Homeopatie

Cefalee/dureri de cap = nu migrena
cefalee, dureri de capClasic luati aspirina sau ibuprofen sau paracetamol. Homeopatic vom alege medicamentul in functie de diverse criterii. Cefaleea este diferita de migrena. Migrena face imposibila orice activitate iar durerea este insuportabila. Cefaleea creeaza doar un disconfort serios dar permite activitatea.
Suveran este GLONOINUM.
Farmacia homeopata din casa voastra
Va enumar 31 de medicamente homeopatice utile a le avea in farmacia casei dumneavoastra si, de ce nu, in trusa de voiaj.
Pro/Contra terapie Homeopatica 2

Frica de necunoscut, frica de nou sau de schimbare, neștiința sau lipsa interesului pentru noutăți, indiferența, inerția, interesele financiare, sociale sau administrative, lipsa de modestie, impresia de “atotștiutor”...  și nu am terminat! Ce sunt acestea? Toate aceste atribute umane compun tabloul vast al opozanților fermi împotriva homeopatiei.

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Afla mai multe despre Politica de Reclama

Spatiu publicitar

Cateva vorbe despre mine
Nu ca ar fi ceva nemaipomenit, dar am auzit ca asa se obisnuieste. Orice blog trebuie sa aiba si ceva date ale cetateanului onest. Asa ca, disciplinat, m-am apucat sa rascolesc prin sertare si sa scot hartii prafuite. Daca va intereseaza...va rog.
Herpes
herpes bucalCauza aparitiei este virusul herpes simplex (HSV). Din cele opt tipuri cunoscute, cele mai frecvent intalnite sunt HSV-1 si HSV-2, care se manifesta sub forma de umflaturi de culoare rosie presarate cu vezicule pline cu lichid, mici si dureroase, localizate la nivelul fetei, respectiv al organelor genitale.

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama