Homeopatie

Din presa internationala: Medicamente care pot ucide
medicamenteAm primit pe mail, nu cunostem sursa, dar este de cugetat si discutat. Ceva ceva o fi si adevarat !!!
O parte din aceste medicamente toti le-am luat la un moment dat sau le mai luam...aveti intelepciunea de-a citi pana la capat si de-a le evita pe cat posibil.
Va prezentam in acest articol o serie de scandaluri in care industriile farmaceutice din intreaga lume au fost implicate de-a lungul timpului si denumirile unor medicamente care au ucis mii de oameni. In cazul fiecarui astfel de medicament precizam daca este comercializat in Romania si eventual de ce companie si sub ce denumire (daca aceasta este modificata fata de cea originala).

Din cauza efectelor secundare grave o serie de medicamente au fost retrase de pe piata in unele tari.
Scăderea sau pierderea libido-ului (apetit pentru actul sexual la femei)
pierdere_libidoIntrebare: În ultimul timp mi se întâmplă tot mai des să nu am chef de sex. Îmi fac griji pentru relaţia mea, de aceea aş vrea să ştiu dacă există vreun remediu pentru această problemă?
Soluţie: Motivele pentru care ai libidoul scăzut pot fi variate. Ar putea fi vorba despre un dezechilibru hormonal sau carenţa unor vitamine, dar este la fel de posibilă o problemă de natură psihologică. Oboseala, fluctuațiile hormonale, durerea sau disconfortul simțit în timpul actului sexual, obezitatea, anorexia, stresul, anxietatea, anumite afecțiuni – toate pot contribui la scăderea libidoului.


Sfatul meu despre gripa porcina
purcelScurt si la subiect.
Cine face vaccinul ?
Cine poate alege sa nu faca vaccinul ?
Cine nu este bine sa faca vaccinul ?


Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Afla mai multe despre Politica de Reclama

Spatiu publicitar

Tulburarile de comportament ale copiilor
Incepand din secolul trecut, pe plan medical pediatric s-a observat o recrudescenta accentuata a tulburarilor de comportament la copii.

Gripa porcina again
Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania?
Prietenii ne trimit vesti si din alte tari.

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama