Homeopatie

Detoxifierea organismului

 

In fiecare primavara este util sa efectuam un drenaj al organismului. Alaturi de alte metode terapeutice, fitoterapia ne vine in ajutor, eficienta acestei metode fiind deja bine cunoscuta...

Conjunctivita, tratament homeopatic
Conjunctivita este reprezentata de inflamarea "albului ochilor". Cauzele cele mai frecvente sunt expunerea la vant, curent si alergia (febra de fan, coriza etc). Ce facem? 
Imagine preluata din www.homeopatie.ecomedica.ro
Candidoza, tratament homeopatic
De nenumarate ori, la cabinetul meu vin paciente, in principal, cu simptome jenante sau chiar ingrijoratoare, localizate in mod special in zona genitala. Mancarimi, usturimi, dureri, senzatia de arsura, secretie alb-gri, branzoasa, iritanta, cu miros fetid. Este Candidoza genitala. Evident ca aceleasi simptome mai apar, uneori, si la nivelul gurii. Este Candidoza bucala. Apare pe fondul sensibilitatii locale dar mai ales dupa tratamente cu antibiotice. Ce facem?
Imagine preluata din www.deeasoft.com

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Afla mai multe despre Politica de Reclama

Spatiu publicitar

Acneea, tratament homeopatic
 "Domnule doctor, am luat antibiotice, hormoni, tranchilizante, de toate. Dar acneea mea se amelioreaza pe moment dar apoi izbucneste din nou. M-am saturat. Ajutati-ma" Recunoasteti exprimarea?
Imagine preluata din www.totul-despre.com
Sinuzita, tratament homeopatic

Sinuzita are cauze multiple, mai ales infectioase sau alergice. Este deci foarte important consultul homeopatic pentru a modifica “terenul”, “sensibilitatea”

Imagine preluata din www.ziare-pe-net.ro

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama