Homeopatie

Homeopatia si tratamentele alopate/clasice/chimice

S-a ridicat de multe ori problema tratamentului simultan homeopatic si alopatic. Ce este adevarat si ce nu? Ca sa intelegem mai bine despre ce este vorba o sa dau un exemplu. In cazul unei dureri de cap se poate lua Aspirina impreuna cu GLONOINUM? Da, bineinteles ca da. Aspirina va ameliora rapid simptomul, dar GLONOINUM va merge pe cauza si va duce la mentinerea efectului bun.
Dar ce te faci cu un pacient care are si ulcer sau alergie la antiinflamatorii nesteroidice (paracetamol, aulin, nurofen, aspirina, piroxicam, flamexin etc). Poate ca este mai bine sa ia numai GLONOINUM. Oricum, de cele mai multe ori este de preferat sa apelam la tratamentul homeopatic. Acesta este mai bland cu organismul, este mai bine tolerat.
Dar, in nici un caz, nu trebuie stopat un tratament alopat brusc odata cu debutul unui tratament homeopat. De exemplu, daca un pacient este in tratament pentru SINDROM DEPRESIV de 1-2 ani, tratamentul homeopatic va merge impreuna cu cel alopat cel putin 30-45 de zile si se va reduce doza medicamentelor alopate lent, in timp, pe masura ameliorarii simptomelor.


Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama