Homeopatie

Gripa porcina

Nu avem capacitatea de a "cobori" din "sfera" noastra inalta - elevata - medicala. Deci...ne trebuie un purtator de cuvant capabil sa stie medicina dar si capabil sa explice pe intelesul tuturor care este "chestia". Cu cuvinte normale, "plebee".
Aici este o problema de informare a populatiei. Tot ce s-a facut pana acum a fost doar o isterizare a oamenilor. Evident ca vina apartine in primul rand specialistilor: medici sau cercetatori, epidemiologi etc, care au anuntat APOCALIPSA adusa de virusul H1N1. Este exact ceea ce ne lipseste de multe veacuri, noua lumii medicale. Incapacitatea de comunicare cu oamenii - cu lumea. Nu avem capacitatea de a "cobori" din "sfera" noastra inalta - elevata - medicala. Deci...ne trebuie un purtator de cuvant capabil sa stie medicina dar si capabil sa explice pe intelesul tuturor care este "chestia". Cu cuvinte normale, "plebee".
Hai sa incerc eu sa explic ceva:
Pericolul bolii: NU EXISTA, este o banala gripa - deci nu omoara mai mult decat gripele uzuale, nu are alte simptome spectaculoase. Cei care au decedat din cauza acestui virus A1H1 au fost doar pacienti deja cu probleme mari de sanatate (altele) care si in cazul unei gripe banale pateau la fel. De ce nu au patit-o pana acum? Pentru ca s-au vaccinat antigripal specific. Pentru virusului A1H1 nu avem inca vaccin, asa ca, in fata acestui virus au ramas descoperiti.

Deci...nu va mai agitati - nu omoara pe oricine.virus_joke

Totusi este periculoasa acesta gripa porcina. De ce?

PENTRU CA VIRUSUL GRIPAL ARE ACUM CAPACITATEA SA TREACA DE LA ANIMAL LA OM. Adica are capacitatea de a suferii mutatii care sa-l faca sa evolueze mai rapid si mai precis->spre om. Asta inseamna ca a inceput ruleta ruseasca. Adica habar nu avem cand va apare virusul acela periculos si mortal si de unde va apare. Dar stim sigur ca va apare de undeva candva.
Astfel incat acum avem de infruntat mai multe pericole decat pana acum.
Asa ca...acum inca este bine dar maine...?

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama