Experienta Mea Cu Influcid Comprimate


Ad Influcid
Epidemiile de Gripă sunt periodice și se repetă în fiecare an în lunile Martie-Aprilie și Octombrie-Noiembrie. Ele sunt precedate sau urmate de epidemii de “pseudo-gripă” determinate de virusuri paragripale sau adenovirusuri care determină “pseudo-gripe”. Atât virusul Gripal cât și celelalte virusuri Paragripale sunt potențial periculoase organismelor cu sisteme imunitare deficitare, slabe, imature. 


Important de știut este faptul că virusul gripal este un virus “autolimitant”. Adică, tratată sau netratată, Gripa dispare de la sine în 7-10 zile prin “oboseală-epuizarea” virusului. 

În acest moment se pune întrebarea: De ce trebuie tratată Gripa?

Episodul gripal este de fapt o “luptă” foarte serioasă între viruși si sistemul imunitar al organismului. Sistemul imunitar pregătit, “antrenat”, va răspunde foarte bine la această provocare, în timp ce un Sistem Imunitar imatur, “obosit” sau slab pregătit, nu va răspunde prompt, eficient, rapid și complet, determinând astfel posibilitatea apariției complicațiilor amigdaliene, otice, traheo-bronșice sau pulmonare. De asemenea, viroza poate agrava sau precipita apariția unor afecțiuni generale preexistente (otite, sinuzite, bronșite, astm etc.)

Care sunt posibilitățile de tratament preventiv sau curativ?

În primul rând prevenția este cea mai bună măsură care trebuie adoptată. Aceasta începe în lunile Februarie și Septembrie ale fiecărui an și se continuă în lunile Martie, Aprilie și Octombrie, Noiembrie. 

Vaccinarea antigripală este o metodă foarte bună dar, în același timp, este grevată de numeroase contraindicații, efecte adverse și efecte secundare. Deci este o măsură minunată dar numai pentru grupurile de pacienți atent selectionați, care se numesc persoane cu risc (femei însărcinate, copii prematuri, bolnavi cronici cardio-vasculari, pulmonari etc). Nu este inteligentă, nici medical dar nici financiar, vaccinarea in masă, în cohortă a tuturor oamenilor. Trebuie făcută o selecție medicală foarte atentă și responsabilă, de către medicul de familie, a celor care trebuie, a celor care este prudent și a celor care nu trebuie vaccinați.

%partener%

Altă metodă minunată, dovedită clinic și confirmată în cabinetul meu este metoda homeopatică.

Multă satisfacție a oferit, atât mie cât și pacienților mei produsul homeopatic German - Influcid.

Acesta este un medicament homeopatic sub forma de comprimate fără gust și fără miros. Se poate administra oricui, nu are contraindicații, nu are efecte secundare și nu are reacții adverse.

Eficiența sa în Prevenție este comparativă cu a Vaccinării antigripale, după datele mele de cabinet. Administrat conform unor scheme personalizate fiecărui pacient și-a dovedit utilitatea și eficiența în Prevenția Gripei.

Dar, ce facem când Gripa deja s-a instalat?

Simptomele gripei sunt: febra ridicată, uscăciunea nasului și ochilor, nas înfundat, usturimi ale nasului, ochilor, gâtului și traheei, durere musculară generalizată, durere de cap, tuse uscată dureroasă, stare generală mediu alterată.

Evident că toată lumea va începe tratamentul convențional prin utilizarea în cantitate mare de Aspirina, Paracetamol, Ibuprofen etc.

Să nu uităm însă numeroasele efecte adverse, contraindicații și efecte secundare ale acestora, mai ales dacă sunt administrate în doze mari și repetate. 

Alternativa testata și utilizată de mine este: Influcid comprimate

Acest medicament homeopatic, administrat singur sau împreună cu tratamentul convențional în doze moderate ajută evident Sistemul imunitar să răspundă eficient și rapid, evitând evoluția negativă spre complicații. Schema de tratament este de asemenea personalizată fiecărui pacient, pentru o mai bună eficiență. 

Important de remarcat este faptul că Influcid este eficient și în fața oricărui alt tip de virus care atacă organismul.

Am în studiu, în acest moment, Rotavirusul. Primele data obținute sunt destul de încurajatoare. 

Concluzie: 

Influcid este un medicament important și foarte eficient în prevenția și tratamentul virozelor, singur sau împreună cu medicamentele simptomatice alopate, grăbind astfel procesul de vindecare, reducerea administrării medicației alopate și prevenirea complicațiilor. 

Prospecte:

Influcid


Daca doriti sa puneti o intrebare Domnului Doctor, puteti sa-i scrieti la:

Rubrica consult Homeopatie.ro

Alte locatii unde puteti afla mai multe despre homeopatie si unde puteti interactiona cu Dl. Dr. Cadar Sorin:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/homeopatiero/220283174711017

..............

S-ar putea sa va intereseze sa cititi si despre:

Ce trebuie sa stim despre gripa si tratamentul ei
 

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama