Homeopatie

Ce trebuie sa stim despre Gripa si tratamentul eiReactie Alergica   

Episodul gripal este o lupta foarte serioasa intre virusi si sistemul imunitar al organismului si trebuie sa ii acordam atentia corespunzatoare.

 


Gripa este o afectiune foarte contagioasa determinata de virusurile RNA parte din familia Orthomyxoviridae, sau virusurile gripale.Epidemiile de gripa sunt periodice si se repeta in fiecare an in lunile Martie, Aprilie si Octombrie, Noiembrie, fiind precedate sau urmate de epidemii de “pseudo-gripa” determinate de virusuri paragripale sau adenovirusuri.


Virusul gripal este un virus autolimitant, adica, tratata sau netratata, gripa dispare de la sine in 7-10 zile prin oboseala (epuizarea) virusului.


Dar acest lucru nu trebuie sa constituie un motiv pentru ignorarea afectiunii si evitarea tratarii acesteia.


Atat virusul gripal cat si celelalte virusuri paragripale sunt potential periculoase organismelor cu sisteme imunitare deficitare, slabe, imature. 


De ce trebuie tratata Gripa


Episodul gripal este de fapt o lupta foarte serioasa intre virusi si sistemul imunitar al organismului.


Sistemul imunitar pregatit (antrenat), va raspunde foarte bine la aceasta provocare, in timp ce un sistem imunitar imatur, obosit sau slab pregatit, nu va raspunde prompt, eficient, rapid si complet, determinand astfel posibilitatea aparitiei complicatiilor amigdaliene, otice, sinuzale, traheo-bronsice sau pulmonare.


De asemenea, viroza poate agrava sau precipita aparitia unor afectiuni generale preexistente precum otite, sinuzite, bronsite, astm etc.  Posibilitati de tratament preventiv sau curativ


In primul rand preventia este cea mai buna masura care trebuie adoptata.


Aceasta incepe in lunile Februarie si Septembrie ale fiecarui an si se continua in lunile Martie, Aprilie si Octombrie, Noiembrie. 


Vaccinarea antigripala este o metoda foarte buna dar, in acelasi timp, este grevata de numeroase contraindicatii, efecte adverse si efecte secundare.


Deci este o masura minunata dar numai grupurilor de pacienti atent selectionati, care se numesc persoane cu risc, precum femeile insarcinate, copii prematuri, bolnavi cronici cardio-vasculari, pulmonari etc.


Nu este inteligenta, nici medical dar nici financiar, vaccinarea in masa (in cohorta) a tuturor oamenilor. Trebuie facuta o selectie medicala foarte atenta si responsabila, de catre medicul de familie, a celor care trebuie, a celor care este prudent si a celor care nu trebuie vaccinati.Alta metoda dovedita clinic si confirmata in cabinetul meu este metoda homeopatica 


Evident ca toata lumea va incepe tratamentul conventional prin utilizarea in cantitate mare de Aspirina, Paracetamol, Ibuprofen etc. Dar sa nu uitam de numeroasele efecte adverse, contraindicatii si efecte secundare ale acestora mai ales daca sunt administrate in doze mari si repetate.


Multa satisfactie a oferit, atat mie cat si pacientilor mei si fara efecte secundare medicamentele homeopatice unitare precum Gelsemium, Influenzinum, Aconitum, Belladonna si Bryonia ce necesita insa scheme complexe de tratament.


O alternativa de succes la medicamentele mentionate mai sus, studiata in cabinetul meu, este reprezentata de medicamentele homeopatice complexe precum INFLUCID.


Acestea sunt mult mai usor de administrat, si contin toate dozele si dilutiile necesare din fiecare medicament homeopatic unitar mentionat mai sus intr-un singur comprimat, ceea ce face ca schema de tratament sa fie mult mai simpla si comod de administrat.


Ce facem cand gripa s-a instalat 


Pentru o identificare mai usoara, simptomele gripei sunt:


- Febra ridicata

- Uscaciunea nasului si ochilor

- Nas infundat

- Usturimi ale nasului

- Usturimi ale Ochilor

- Usturimi ale gatului si traheei

- Durere musculara generalizata

- Durere de cap

- Tuse uscata dureroasa

- Stare generala mediu alterata


Si in acest caz pot fi folosite medicamentele homeopatice complexe precum INFLUCID, care, administrate singure sau impreuna cu tratamentul conventional in doze moderate ajuta sistemul imunitar sa raspunda eficient si rapid, evitand evolutia negativa spre complicatii.


Concluzie


Medicamentele homeopatice sunt foarte eficiente in preventia si tratamentul virozelor, singure sau impreuna cu medicamentele simptomatice conventionale, grabind astfel procesul de vindecare, reducerea administrarii medicatiei conventionale si prevenirea complicatiilor. Si prin intermediul medicamentelor homeopatice complexe reusim sa oferim acelasi nivel de calitate si administrare comoda.


..............

Daca doriti sa puneti o intrebare Domnului Doctor, puteti sa-i scrieti la:


Alte locatii unde puteti afla mai multe despre homeopatie si unde puteti interactiona cu Dl. Dr. Cadar Sorin:


..............

S-ar putea sa va intereseze sa cititi si despre:

 

 

 


Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama