Homeopatie

Cancerul si Homeopatia ?

cancerul si homeopatiaMaladia canceroasa este o maladie care reprezinta o provocare reala si deosebit de grea pentru intreaga panoplie terapeutica.
Evident a intrat si in atentia medicilor cu educatie homeopatica.
Exista numeroase scheme de tratament si medicamente homeopatice pentru tratamentul cancerului cu diferitele sale localizari si diferitele sale stadii de evolutie.

Experienta clinica, ne arata faptul ca tratamentul homeopatic este un ajutor real in tentativa de vindecare a bolii. Dar trebuie sa atentionam faptul ca la ora actuala NU EXISTA O METODA UNICA, SIGURA , cu eficienta de 100% pentru tratamentul cancerului. Astfel incat, sfatul meu este ca tratamentul homeopatic sa fie integrat celorlaltor metode terapeutice existente = chimioterapia , radioterapia , chirurgia oncologica . NU VA SFATUIESC SA FACETI TRATAMENTE UNICE = adica doar o metoda . Tratamentul homeopatic "trezeste" resursele interne ale organismului, necesare in "lupta" sa impotriva celulelor canceroase , de asemenea face mult mai suportabile efectele negative ale metodelor "aliate" - chirurgia , chimioterapia si radioterapia .
Dintre medicamentele cele mai des utilizate enumar: Thuya Occidentalis, Cobaltum mettalicum, Arsenicum album, Carcinosinum, Phosphorus, Ambra grisaea etc. Trebuie insa precizat faptul ca pentru fiecare localizare a procesului neoplazic, precum si pentru fiecare mod de reactie al organismului in fata bolii, exista unul sau mai multe medicamente specifice. Asa incat, sfatul meu este sa va adresati unui medic homeopat pentru stabilirea retetei homeopate.

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama