Bine Ati Venit

Bine ati venit la homeopatie.ro!
In ultimul deceniu se observa in intreaga lume renasterea conceptului de terapie ecologica . Numeroase idei si curente actuale vizeaza ecologizarea mediului, dar si a organismului . In acest sens terapiile "naturiste" sunt din ce in ce mai puternic prezente in practica medicala. Homeopatia, dupa secole de nedreapta neglijare, este astazi privita ca una dintre metodele terapeutice moderne si de mare viitor.

In prezent, in toata lumea se depun eforturi remarcabile in sensul stabilirii bazelor stiintifice ale homeopatiei. Se trece deci de la empirism la stiinta. Personal am constatat ca nu exista progres fara comunicare, in homeopatie cu atat mai mult. In acest sens dupa 20 de ani de activitate am simtit necesitatea crearii acestui forum modern de comunicare . Acest site este o oglinda a activitatii personale in domeniul homeopatiei, dar in acelasi timp si un loc unde ne putem intalni homeopati, pacienti si curiosi pentru schimb de idei, experienta si intrebari.

Exista si o problema mare. Aceea a homeopatilor "falsi". Care fac deservicii mari unei metode terapeutice foarte bune si eficiente. Iata care este un alt obiectiv al acestui site. Indrumarea pacientilor catre homeopati capabili, reali si valorosi.
Alaturi de acest site vine in aceasta "lupta" si site-ul profesional www.arhc.ro. Il pot consulta medicii, farmacistii dar si pacientii interesati de terapia homeopata.

Dr. CADAR Sorin Dan
Medic primar ORL
Specialist Homeopatie
Instructor CEDH (Centre D'Enseignement et Developement d'Homeopathie)
Vicepresedinte ARHC pe probleme de invatamant

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama