Administrarea Medicamentelor Homeopatice

Despre medicamentele unitare:
- Doza recomandata la o administrare este de 10 granule mici sau 5 granule mari. Acestea se aseaza in capacelul tubului, fara a le atinge cu mana, se "arunca" sub limba si se lasa acolo sa se dizolve.
- Pentru copii ele se pot dizolva in putina apa ( se amesteca cu lingurita ) si se administreaza pe stomacul gol cu 15 - 20 de minute inainte de masa.
- Pentru adulti medicamentele homeopatice se administreaza astfel: se clateste gura cu apa plata, nu se mai baga nimic in gura 15 minute, se "arunca" granulele sub limba si se sug, 30 de minute apoi nu se mai baga nimic in gura (nici fumat, apa, guma sau bomboane). Deci: Orice->clatire gura cu apa plata->pauza 15 minute->administrare sub limba->pauza 30 de minute->orice. Cand spun orice, asta inseamna ORICE (alcool, menta, ceai, cafea etc...).
- In timpul tratamentului homeopatic inainte de administrarea medicamentelor, este recomandabil sa se utilizeze o pasta de dinti speciala, homeopatica. Aceasta pe langa efectul terapeutic asupra gingiilor are si un efect de potentare a absorbtiei medicamentelor.

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama