Homeopatie

Acneea, tratament homeopatic

   

"Domnule doctor, am luat antibiotice, hormoni, tranchilizante, de toate. Dar acneea mea se amelioreaza pe moment dar apoi izbucneste din nou. M-am saturat. Ajutati-ma!"
Recunoasteti exprimarea?

Imagine preluata din www.totul-despre.com

Aceasta remarca se aude deosebit de frecvent in cabinetul medicului homeopat. Asta semnifica faptul ca tratamentul "uzual" este doar un tratament al simptomelor, fara a trata si cauza.

Vindecarea semnifica disparitia simptomelor fara posibilitatea de recidiva. Iata de ce tratamentul homeopatic va fi mai lung si cu rezultate in timp. Dupa disparitia simptomelor, trebuie sa continuam un tratament de sustinere a organismului, pana ce acesta se va echilibra si va putea sa sustina singur starea de sanatate.
  
Ca si evolutie sub tratament se va observa, initial, o scadere a aspectului leziunilor, mai putin ca numar. Leziunile vor deveni mai mici, mai superficiale, mai putin dureroase. Factorii infectiosi, hormonali si nervosi se vor echilibra lent, pas cu pas. La un moment dat se vor observa doar mici cicatrici in locul leziunilor (asta daca v-ati ocupat prea agresiv de leziuni cu "unghiutele"). Este faza finala in care peeling-ul este bine venit. 


1. Acnee juvenila:


 a) Acnee punctata: Punctele Negre, Comedoame: SELENIUM METALICUM

 b) Acnee pustuloasa: Aspect de cosuri dureroase, inflamate: KALIUM BROMATUM - adolescent agitat care isi misca permanent mainile, somnambul, hipersexual. 

 c) Acnee cicatriciala: Cicatrici violacee: ANTIMONIUM TARTARICUM


2. Acnee rosacee


Atentie, este o afectiune diferita de Acneea juvenila in ciuda denumirii asemanatoare. 

Apare la sexul feminin dupa 40 de ani, sub forma de pustule edematoase, frecvent supurānde, pe un fond de cuperoza.

2 medicamente sunt de baza:

SANGUINARIA si CARBO ANIMALIS 1 doza x 3/zi din fiecare


Pentru tratamentul ambelor forme este foarte utila consultatia la cabinetul medicului homeopat deoarece un tratament de fond este cel care va vindeca boala. 


Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama