Homeopatie

Tratamentul homeopatic si sarcina sau alaptarea
Tratamentul homeopatic este 100% sigur in situatia femeilor insarcinate sau care alapteaza. De asemenea , nu prezinta nici un risc ulterior pentru copil.
Tratamentul homeopatic si citostaticele?

Cu ajutorul terapiei homeopate se pot ameliora simptomele negative ale tratamentului radioterapic sau cu medicamente citostatice . In plus, terapia homeopata ajuta la stimularea organismului in lupta sa cu celulele neoplazice.
Surditatile si tratamentul lor
tratarea surditatii prin homeopatiePrin SURDITATE se înţelege scăderea uşoara sau gravă , unilaterală sau bilaterală  a acuităţii auditive mergând pana la COFOZĂ – adica abolirea completă a auzului. Surdităţile pot fi tranzitorii sau definitive , uşoare , medii sau grave , unilaterale sau bilaterale , de transmisie ( cauza este localizată la nivelul urechii externe  ...

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Afla mai multe despre Politica de Reclama

Spatiu publicitar

Antibioticele - o sabie cu doua taisuri

   
Antibioticele sunt acele substante terapeutice sintetice sau semisintetice care sunt utilizate impotriva infectiilor determinate de diversi agenti patogeni , cunoscuti , in limbaj uzual , sub denumirea de microbi . De la descoperirea Penicilinei – primul antibiotic din istoria terapiei medicale - pana in prezent antibioticele au salvat miliarde de vieti , au imbunatatit conditiile de viata ale miliarde de oameni , au facut “ minuni ” pentru omenire.
Homeopatia - avantajele utilizarii ei

Medicina umana este un concept ce inglobeaza un conglomerat complex de ramuri stiintifice care au ca tel comun pastrarea , diagnosticarea si terapia starii de sanatate a omului . Medicina se invata in cadrul Facultatilor acreditate de Medicina si Farmacie Umana iar absolventii acestora se vor numi medici .

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama