Homeopatie

Senzatia de nas uscat

(Experienta mea cu NOZOIL spray nazal)

De multe ori la cabinet pacientii acuza senzatia de nas uscat. Senzatia aceasta determina un disconfort deosebit, mai ales noaptea. Dar, cel mai rau este ca pacientul are si senzatia de nas infundat, ceea ce-l impiedica sa aiba un somn linistit si odihnitor.

Am cautat un produs cu aplicare nazala pentru a trata acesta problema. Din pacate, toate produsele uzuale produc o desfundare a nasului dar si o uscare a mucoasei nazale datorita efectului lor ischemizant. De asemenea, utilizarea frecventa a produselor uzuale duce la efecte nedorite precum sangerarea nazala, aparitia de cruste si coji.

Am gasit produsul NOZOIL spray nazal = un extract natural din ulei de susan. L-am analizat si am hotarat ca este exact ceea ce cautam pentru pacientii mei care acuzau uscaciunea mucoasei nazale, cruste si coji in nas si sangerare nazala.

Am administrat NOZOIL spray nazal unui numar de peste 50 de pacienti care prezentau aceste simptome. Rezultatele m-au incantat nu numai pe mine dar si pe pacientii mei. Efectele pozitive s-au instalat in 3-5 zile de la debutul tratamentul. Tratamentul se face minim 14 zile si maxim 30 de zile. Se face 1 aplicatie in fiecare nara x 3/zi.

Simptomele precum: nas uscat, sangerare nazala, senzatie de nas infundat, cruste si coji nazale au fost astfel, in sfarsit, tratate.

Este un produs bun care poate fi utilizat cu succes. Pacat ca se gaseste mai dificil si numai la anumite farmacii.

Prospectul medicamentului este corect si are toate informatiile utile.

Cei care se stiu cu alergie la susan (foarte putini de altfel) trebuie sa fie insa atenti. Testati produsul prima oara pe pielea antebratului si daca dupa 10 minute nu apare roseata si mancarime atunci este ok.

Unde il gasiti?

In Pitesti la Farmacia Medeea din Cartierul Exercitiu, in Bucuresti la Farmacia Magheru (pe Magheru nr 18 intre Patria si Nottara) si in Constanta la Mini Farm.
   


Dr. CADAR Sorin Dan
Medic primar ORL
Specialist Homeopatie
Instructor CEDH (Centre D'Enseignement et Developement d'Homeopathie)
Vicepresedinte ARHC pe probleme de invatamant

Toate informatiile, sugestiile si recomandarile din cadrul www.homeopatie.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc sub nici o forma consultul medical realizat in cadrul cerut de lege.
Pentru conditiile ce necesita atentia medicala, intotdeauna contactati medicul dumneavoastra curant.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sugeram sa urmati link-urile de mai jos:

Veniturile obtinute din advertising ne ajuta in misiunea de a oferi informatii de calitate si de a raspandi beneficiile homeopatiei, lucru ce nu afecteaza sub nici o forma calitatea continutului cat si  veridicitatea informatiei regasite in www.homeopatie.ro

Homeopatie.ro nu sustine nici un produs sau serviciu al oricarei terte parti promovate pe site.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii va rugam sa urmati link-ul Politica de Reclama